Instructies Seasauna 1

Opzetten van de sauna : de ‘aan’ knop indrukken en vervolgens op de ‘ok’knop drukken en die even ingedrukt houden,u hoort dan een klik, de andere toetsen zeker niet gebruiken anders ontregelt u de bediening van de sauna. Het opwarmen duurt ongeveer 40min. en de temperatuur staat op 80° geprogrammeerd.

De wifi code bevindt zich op de boekenkast

Gelieve 1 contract te tekenen en in het appartement achter te laten.

Zuurstofbad : Het bad vullen tot half de lichtjes, de lichttherapie verandert de kleuren om de 30sec. Het andere knopje is om de zuurstof toe te voegen en het water wordt dan melkachtig wit en het water licht bruisend. U kan ook via Bluetooth connectie maken en genieten van uw favoriete muziek via de ingebouwde luidsprekers. Opgelet : het bad moet voldoende gevuld zijn, anders werkt de zuurstofpomp niet !! Geen andere badproducten gebruiken, enkel de dosering aroma die wij hebben voorzien.

Gashaard : op de afstandsbediening van de haard de 2 toetsen ^ en v samen indrukken en u hoort dan een licht getik dat eventjes kan duren en dan slaat hij aan. De onderste knop rechts is om de haard uit te zetten.De linkerondertoets zeker niet gebruiken,deze staat standaard ingesteld.

Televisietoestellen : in de woonkamer is de tv uitgerust met een chromecast zodat u bvb Netflix kan bekijken via uw eigen account. In de slaapkamer boven staat een smart TV en kan Netflix bekeken worden vIa ons eigen account Seasauna1. Gelieve nooit aan te loggen via uw eigen account waarvoor dank.

Vaatwasmachine : de vaat vullen en de machine in werking stellen, op 45°instellen en op start drukken : dit is een kort programma.

De dampkap werkt enkel als ze uitgetrokken is.

Eventueel een youtube video maken over de seasauna rondleiding en zoals hieronder embedden

Comments are closed.